Jatkettiin siitä, mihin viimeksi jäätiin, muistetaan se, ettei koira ole vielä ihan valmis noissa liikkeissä, eli saa edetä maltilla.

Alkuun muutama liikkeellelähtö, pätkä seuraamista. Seuraaminen on mitä on (väljä) mutta asenne on ollut aika hyvä ja intoa on ollut. Mielummin pidän seuraamisen yritteliäänä kuin rupean hieromaan ja saan sen taas masentuneeksi. Sitten hyppynouto. Ensin tasamaanouto tutulla tunnarikapulalla (kun viimeksi isompi kapula sai koiran ihan lukkoon) muistinvirkistykseksi, sitten hyppynouto, jota ei varmaan olla koskaan kokonaisena yritetty tehdä. Piti vähän ihmetellä että voiko kapulan oikeasti ottaa hypyssä suuhunsa, mutta sitten kun hoksasi, että voi näköjään, niin tekikin ihan kivasti. Muistetaan, mitä treenata.

Tunnaria tehtiin pelkällä omalla, turha nyt sotkea vääriä, kun oli taas niin raakile se omankin tuonti. Hiekka sun muut häiritsi ja mielikuva viimeksi koetuista vaikeuksista harmitti (toi väärän reippaasti, unohdin mitä käskyä pitää käyttää jne...). Nyt kotona pientä tunnarikuuria (tuontia!), niin ensi kerralla taas paremmin.

Luulin, että koira osaa kiertää, mutta eihän se osaa ilman käsimerkkiä. Eli nyt kädet teipataan kiinni kylkiin ja niin läheltä, että alkaa sujua. Ainakin ensi kerralla ja seuraavalla. Ja kotipihalla. Ei huitomista. Lopuksi luoksetulo, pitäisi muistaa mitä vahvistetaan (ettei joka kerralla tästä tule se ihan ok, miksi tätä treenasinkaan -tunne). Nyt vauhti oli hyvä aluksi, rupesi himmaamaan joten pyysin sivulle asti. Varmaan ohijuoksuja että kannattaa juosta loppuun saakka. Mutta miten, ruokapurkille vai pallolle? Kyllä se sitten sivulle tulee ok, ja niitä voi sitten treenata lyhyeltä ilman vauhtia.