Aina se Mirkku vain kertoo mitä treeneissä on tapahtunut, no nyt Tomi hieman koittaa valottaa mitä tapahtuu treenien ulkopuolella kotona.

Täällä kotona vallitsee tiukka kuri kaikille...jopa koirille. Koirat ei saa hetken rauhaa, koko ajan kerrataan tottista, jälkien perässä juoksemista tai sitte eksyneiden hakua. Hyvä kun välillä ehtii hiukan korvan takaa näitä karvakavereita rapsuttamaan. Ei vaan, kotona meidän koirat saa olla kotikoiria ja käyttäytyvät sen mukaisesti. Mukavasti tuntuu kavereilla menevän, harvoin sitä vapaata sohvaa saa, josta voisi olympialaisia katsoa.

1807418.jpg

No pitäähän sitä koirienkin rennosti ottaa treenien välillä, kuten kuvasta näkyy. Varsinkin tämä pienempi kaveri on ottanut mallia siitä, miten isäntä välillä viettää aikaansa töiden jälkeen. Oikea oppisesti pää tyynylle ja sikeään uneen. Ei tunnu kaveria haittaavan vaikka televisio pauhaa tai ihmiset juttelee. Ainut millä huomion saa on jääkaapilla käynti. Mistäköhän lienee oppinut sen...en usko kenenkään antaneen kinkkua tai muuta sieltä sille ;)

Tuntuu muutenkin pienempi kaveri(Lommo) rauhoittuneen, välillä tietenkin ielä jotain pureksitaan. Olihan se toisaalta aika jo oppiakkin, mm. sohvat paikattu muovipusseilla ja maalarinteipillä. Taisi koiraa ottaa päähän sisustus? Ei vaan auta vieläkään jättää ruokailuvälineitä ym. pöydän reunoille, muuten niiden muoviset päät on jyrsitty. Kovin on muutenki härski tämä pienempi, vanhempien luona kun sohvalle meno on kiellettyä, niin kaveri komeasti kolme kertaa sieltä yllätettiin. Aina kun silmä välttää niin tehdään kaikkea mistä ei muka kiinni jää. Mikäli makuuhuoneen ovi unohtuu auki työpäivän ajaksi niin iltapäivällä löytyy niin viattoman näköisiä koiria ovelta vastassa, tosin päiväpeite on myllätty mukavasti. No mitäpä siinä teet, toteat tapahtuneen ja mietit, että kaverit on aika viksuja eikä jää kiinni.

No tämä tällä kertaa ulkotreenillisistä asíoista, ehkä se Mirkkukin näistä joskus kirjoittelee.

Terveisin,

Tomi