Jälleen rivitottista ja vähän muutakin raviradan parkkipaikalla.

Aloitettiin ihan rivissä seuraamisilla, menin koko setit ilman hihnaa. Seuraamiset vähän kökköjä, mutta pienen lämmittelyn jälkeen alkoi häiriytyiminen muista vähentyä.

Kaikenmoisia ohituksia tehtiin, myös pujottelua ja siinä vähän leveliä nostettiin, jätin koiran yksin paikkamakuuseen pujotteluriviin siten, että kaksi koiraa ehti pujotella minun ja Lommon välistä. Luoksepäästävyys testattiin myös. Luoksetulo kujassa meni niikuin pitääkin. Henkilöryhmässä kierrettiin ja siihen otettiin haastetta häiriökäskyistä. Hyvin pikku polokoila skarppasi minun käskyihin.

Lopuksi kolme outoa ukkoa, jotka seistä pönöttivät keskellä parkkista. Yksi käveli hiljalleen, yksi jutteli. Ensimmäisen lommo kävi nostamassa, ja sitten lähti etsimään lähintä metsää, että missä ne oikeat ukot voisivat olla. Merkkasi tyypit siis selvästi, mutta ei vaan tajunnut, että noi pitää löytää. No sitten lähetin suoraan ukolle, ja sitten vasta tajusi, että ok, ilmaistaan tämä sitten. Erilainen käytös ei sitten enää vaikuttanut ilmaisuihin tai mihinkään. Herneet koetuksella, mutta hyvin siitä selvittiin.