Meille on tullut valoisan ajan ongelma kellojen siirtämisen jälkeen. Ei olla jälkeäkään tehty pihamaalle, kun on ollut niin pimeää. Omalla pienellä pihalla on tehty sen verran tottista, mitä siellä on mahtunut. Onneksi pian on viikonloppu ja pääsee yhteistreeneihin!

Koirat olivat sitten työreissussa mukana tällä viikolla, kun Tomikin lähti reissuun. Lommo sitten keksi ruveta oksentamaan työkaverin autoon... Onneksi työkaveri sen verran koiraihminen, että on omakin koira, ja farmarin peräluukussa muovimatto, eli mitään peruuttamatonta ei tapahtunut. Omassa autossahan ei ole tarvinnut edes kuolata enää, mutta matka Ouluun taisi olla liian pitkä. Pentuparka oli paluumatkalla itsekin oksennuksessa... Muuten vieraassa paikassa Lommo oli yhtä reipas ja kiltti kuin aina ennenkin.

Oulussa olikin sitten actionia enemmän kuin Varkauden perukoilla; ihmisiä, autoja, sauvakävelijöitä, koiria... Hyvä päästä tuollaiseenkin ympäristöön välillä. Paljon häiriötä pienellä alueella. Ja etenkin Rutun käytös kaupungissa pistää ylpeäksi, jossain ollaan ainakin onnistuttu hyvin sen koulutuksessa! Onhan se ensimmäiset vuotensa asunutkin Tampester-cityssä, oikea citykoira siis.

Ja kun ei kerran treenikuvia ole otettu, tässä vain yksi söpöilykuva, joka ei edes ole lavastettu!

1031166.jpg