Keskiviikkona oli taas sama paikka ja samat kujeet kuin sunnuntaina. Lommon kanssa käytiin kaupunkilenkillä ennen tottisteluja, ja näköjään pitäisi käydä useammin, sen verran oli kummastelua ja ihmettelyä.

Ruttu oli ensin paikallamakuussa, mikä oli oikein rauhallinen, vaikka olin hetken piilossakin. Lopussa se venytti itseään parikymmentä senttiä eteenpäin, mutta pysyi varmasti maassa kuitenkin. Tämän jälkeen harjoiteltiin viimeksi vaikeaksi osoittautunutta vasemmalle kääntymistä, ja itse kun keskittyi, myös koira pysyi hyvin mukana. Pari kertaa otin luoksetulon, ja kerran noudon pienellä käsiavulla. Kotonahan on jo tehty noutoa ilman käsiapua. Lopuksi harjoiteltiin kosketusalustaa naksulla, ja uskon, että tästä tulee hyvä seisominen alustan kanssa. Pian vain käsky tähän mukaan niin päästään eteenpäin.

Lommolle naksuttelin myös, ja tällä kertaa se malttoi keskittyä paremmin kuin viimeksi. Häiriökoirakaan ei ollut ihan niin suuri häiriö. Harjoiteltiin kontaktia ja lopuksi seurattiin henkilöryhmässä. Ja sitten vähän haukuttiin, jos vaikka haun ilmaisukin onnistuisi joskus... Mukavat treenit ja koirat toimivat kivasti.