Käytiin katsastelemassa uusia  peltoja (kiitos Marille pellon lainasta!) ja vetämässä ekat jäljet molemmille turreille. Sama periaate molemmilla. N. 200 m pitkä jälki jossa 2 suoraa kulmaa. jäljen nosto n. 5 metrin päsätä tyhjältä, ensimmäinen suora reilusti namitettu (n. 2/3 askeleista namia), toinen suora n. 1/3 namitettu ja viimeisellä suoralla n. 1/5  namitettu. 3 esinettä molemmilla ja esineen jälkeen tyhjää 10-15 askelta samoin kuin kulmien jälkeen. Kyllä kannatti namittaa niin tuli erinomaisesti onnistuneet jäljet molemmille.

Lommo ajoi n. tunnin vanhana. Jäljen nostossa vähän häröilyä kun ei aluksi edennyt kunnolla kohti jälkeä, mutta kun bongasi jäljen lähti tosi tarkasti ja nätisti ajamaan. Loppu meni kuin elokuvissa. Ensimmäiselle esineelle meni vähän hitaasti maahan (pysähtyi kyllä eikä ollut yli menossa), muute esineet ilmaisi hienosti. Toinen suora meni pienessä sivutuulessa ja tyypillisesti Lommo ajoi jäljen sivussa ja kävi hakemassa esineet ja makkarat jäljeltä. Ensimmäisellä kulmalla ehkä 2 metrin silmukka, toisesta meni enää n. koiranmitan yli. Tarkkaa, rauhallista ja keskittynyttä työskentelyä.

Ruttu oli into piukassa ja silläkin jäljelle lähetys meni vähän harakoille kun se bongasi jälkimerkin ja ryntäsikin sitä kohti. pysäytin ja ohjasin uudestaan, jolloin lähtikin vähän paremmin ja pian törmäsi jälkeen jota lähti hienosti ajamaan. Tarkkaa työtä myös Rutulta, ensimmäinen esine vaati vähän muistuttamista, mutta muut esineet nousi kyllä. Kulmissa alle metrin lenkit. Nenä meni maassa ja tuhina kävi ja mä olin kyllä tosi tyytyväinen pikkusesseihin.

Ihan yhtä hyvällä fiiliksellä ei mennäkään toko-kokeeseen lauantaina... Lommo ei edelleenkään mene liikkeestä maahan, eikä se jää liikkeestä seisomaankaan :D Jospa sieltä edes jotain pisteitä tulisi kuitenkin...