Loma on tosiaan vedetty lonkkaa, ja hyvää on tehnyt. Eilen kuitenkin aktivoiduttiin ja lähdettiin jälkitreeneihin Taipaleen nurmille.

Molemmille koirille tuli 1 kulma, 3 keppiä, n. 150m pitkä jälki, joka vanheni n. tunnin. Lommo pääsi jäljelle ensin, sillä oli varsinkin alussa aika reilusti nameja. jäljestys olikin aika tarkkaa, vaikka ottikin häiriötä ympäristöstä jonkin verran. Kulma meni hienosti, ja ensimmäisen kepin merkkaus oli mainio venytys pitkälleen takajalat takana... Lähtö kepiltä oli vähän levoton, jouduttiin vähän miettimään, että jälki löytyi uudelleen. Lopussa oli pienen hiekkatien ylitys (tämä oli se helppo korjausjälki viimekertaiseen ;) mitä Lommo ei meinannut tajuta. Se lähti etsimään jäljen jatkoa nurmelta ennen tietä, sitten tarkisteli tien molempiin suuntiin kunnes hoksasi hajun tulevan tien toiselta puolelta. loppu oli hyvä ja viimeinen keppi tuli sopivaan paikkaan, hieno ilmaisu ja loppupalkat.

Ruttu oli selvästi epävarma, mutta olin myös sille kylvänyt nameja, mitä se ahneesti söikin. jäljen nosto oli hyvä, mutta sitten piti lähteä tarkistamaan menisikö jossain muualla jälkiä. jatkoi kuitenkin ilman uutta kehoitusta, ja hyvästä jäljestämisestä löysi nameja ja ensimmäisen kepin. Kulma meni hienosti, keppi siitä palkkana. Ennen loppua oli sora-alue, jolle olin kylvänyt nameja. Tässä jäljestys oli levotonta, mutta kun nurmi alkoi, kuono alkoi taas toimia ja loppu oli hyvää jäljestystä. Siitä oli hyvä palkata.