Lauantaina oltiin helteisessä Mäntsälässä Pihlajamäkeläisten agilitypäivässä, F-pentue oli ihan mukavasti edustettuna. Lommo sai siis tavata veljensä Pedon ja Kaikun. Siskot joutuivat jättämään tapahtuman väliin, sillä niillä olikin kaikilla jo juoksut... Lommon juoksuja tässä vielä odotellaan. Kamera jäi tietysti kotiin, joten omia kuvia meillä ei tapahtumasta jäänyt. mm. Pihlajamäen sivuilla kuitenkin kuvia löytyy jokunen.

Lommo pääsi testaamaan hyppyjä, puomia, pöytää, keppejä, putkea ja pussia, ja olikin reipas pikkukoira, ei pelännyt yhtään vaan meni kaikki reippaasti. Ohjaaja taisi olla se, jolla oli enemmän ongelmia homman omaksumisen kanssa. Aluksi namit kelpasivat, mutta liekö johtunut kuumasta päivästä, niiden vetovoima hiipui päivän mittaan. Lopuksi sitten palkkasin pallolla, ja se toimikin ihan kivasti.

Ruttua kiukutti katsella kentän laidalta, kun me Lommon kanssa tehtiin, joten pitihän senkin päästä vähän kokeilemaan, mentiin puomi, hyppyjä, A-este ja putki. Olin jopa vähän yllättynyt siitä, miten rohkeasti Ruttukin esteitä meni.

Päivä oli rankka, mutta oikein mukava!