Jälleen oli oikein hyviä vinkkilöitä treenikavereilta, hienoa että mekin (ehkä) voidaan edistyä jossain...

Aloiteltiin ruututreenillä, ensin melko kaukaa lähetin purkille, sitten ruutuun ilman purkkia (naksu oikeasta paikasta) ja sitten taas purkille. Selvästi jotain pienet herneet on siellä päässä tajunneet kun meni niin iloisesti.

Sitten seisomisia, ja nythän sitten tässäkin vihdoin edettiin. Eli ei heitettykään palloa , pelkkä käsimerkki ja käsky ja sitten pallo lensi kun koira tajusi pysähtyä odottamaan. Tässä on itselläni viel vähän opettelua (että reagoin oikein) mutta koirahan teki hienosti. Muutenkin Lommolla oli sellainen "rallataan peppu alhaalla ja korvat takana"-päivä. Sitten jankattiin perusasentoja, ja jälleen minä olen hieman ristiriitainen kehuissani. Kun tekee kerralla oikein (mikä tietsti on toivottavaa) pitää tulla kunnon kehu. Mikäli ei tee kerralla oikein mutta osaa korjata, kehutaan vain vähän. Eli selvää erottelua oikean ja korjatun liikkeen välillä. Puuh, milloinkahan sitä itse oppii olemaan johdonmukainen.Loppuun sitten tehtiin vähän kiertämistä että saadaan vauhdikas lopetus.

Erikseen tehtiin paikallaolot, istuminen oli oikein hyvä, heti alusta asti olin lähellä ja kehuin rauhallisesti, ei edes yrittänyt mennä maahan. Paikkamakuu oli ok myös.