Tiistaina käväisin hakutreeneissä, joista piti lähteä vähän kesken pois. Treenasin siis vain Lommon kanssa. Teemana oli ilamisut, ja hienosti sieltä tuli haukkuja. Benita ensin avasi Lommon ääntä, hienoja sarjoja. Ensimmäiselle maalimiehelle hyvä pisto, kiersin maalimiehen pariin kertaan, ja Lommo sai haukkua koko ajan, välipalkkoja tuli. Toisella maalimiehellä tarvittiin toinen lähetys, kun tuli kakkahätä kesken piston ja homma unohtui... Tällä maalimiehellä 15 haukkua, tosi hyvä sarja. Kolmannella 5 haukkua, jälleen hyvin lähti. Neljän maalimies sitten oli haamuna suoralla palkalla. Mainio treeni ja penska oli innoissaan.

Eilen käytiin Taipaleessa jäljestämässä. Lommolla oli n. tunnin vanha jälki jossa oli 2 suoraa kulmaa, 4 esinettä ja maalimies odottamassa piilossa lopussa. Jäljen nosto oli melko tarkka mutta ensimmäisestä kulmasta meni vähän yli. Hienosti se sitten haki jäljen uudestaan ja pian löytyi ensimmäinen esine. Pian sen jälkeen uusi kulma, joka menikin tarkemmin, jälleen tarkkaa jäljestämistä ja kaikki esineet nousivat mallikkaasti. Ja maalimiehelle oli huippukiva lopettaa.

Rutulle teemana oli erikoinen alusta (ja alustan vaihdot), jälki alkoi nurmelta, jatkui hiekalla n. 25 m, josta taas tultiin nurmelle. Jälki kulki vasta-/sivutuulessa, mikä teki jäljestyksestä vähän levotonta (Hertta tosin sanoi, että se oli RUTULLE vähän levotonta, eli oikein hyvää...) Hyvin malttoi kuitenkin keskittyä soralla jäljestykseen vaikka alustan vaihdot olivatkin hätäiset molempiin suuntiin, nurmelta soralle ja soralta nurmelle. Kepit nousivat hyvin sekä soralla että nurmella. Eli alustanvaihtoja lisää, ja pitää muistaa pitää nameja mukana, että saa varmuuden siihen jälkeen.