Kyllähän me torstainakin treenattiin koti-idealla, sen muistan, että Ruttu oli ihan pihalla, seuraamiset ihan luokattomia, eli otetaan askel taaksepäin niissä. Namiapua vaan, jospa se sieltä taas löytyisi. Jäävät liikkeet oli myös aika onnettomia, ei mennyt istumaan eikä maahan. Sitten helpotettiin niitäkin. Eteenmeno lopuksi oli sentään ihan suora ja hyvä.

Lommo vastasi tällä kertaa siitä onnistuneemmasta suorituksesta, se oli oikein keskittynyt. Treenasin sen ilman hihnaa, jolloin itse tsemppaan vähän paremmin, enkä jätä koiraa yksin. Sivulletuloja ja pieniä seuraamispätkiä mentiin, luoksetuloa ja lopuksi puolen minuutin paikallaolo, josta sai sitten hyvän palkan purkista.

Eilen sitten käväistiin alakentällä ihmettelemässä, kuraistahan siellä oli, mutta sulaa kuitenkin. Lommon kanssa keskityttiin leikkimiseen, patukka oli narun päässä, ja sitä piti sitten jahdata. Toimi ihan kivasti, tosin kyllähän se kahden patukan heittelykin toimii. Lommo taisi olla vähän väsynyt pitkän lenkin jäljiltä, sillä paikallaolossa oltiin minuutin verran ja se oli oikein keskittynyt ja rauhallinen.

Ruttua autoin sitten namikädellä, ja vire olikin hyvä, käännöksiin olin oikein tyytyväinen. Myös jäävät liikkeet menivät, paitsi seisominen, jossa se ei aluksi pysähtynyt. Otetaan siis taas askel taaksepäin tässäkin ja jatketaan kääntymistä koiran eteen. Nouto meni ok, laukalla kapulalle ja ravilla takaisin. Pyysin sivulle asti ennen kuin palkkasin. Loppuun eteenmeno, hyvä ja suora.