Sitten treenattiin taas kiristyvässä pakkasessa BH-juttuja. Sirun tarkistus ja ilmoittautuminen meni hienosti ja rauhallisesti, Lommoa ei paljon hätkäytä.

Se keskittyi kivasti kun aloitettiin seuraamisilla. Muutama käännösä oikeaan, vasempaan ja pari täyskäännöstä namiavulla. Ei syytä hinkata näitä. Sitten mentiin henkilöryhmään. Pari kertaa tein pysähdyksen henkilöryhmässä, lähestyminen ilman namia, palkkasin pysähdyksestä. Sitten pitempiä lähestymisiä muutama, henkilön kierto ja hyvästä keskittymisestä palkkaa. Pari kertaa koira jäi vähän haahuilemaan, ehkä osittain oman epävarmuuden takia kun en nähnyt koiraa ja luulin sen jätättävän. loppuun saatiin kuitenkin oikein hyvä henkilön kierto ilman haahuilua, mistä pääsin palkkaamaan.

Seuraavaksi istumisia, mihin Lommo tarjosi nyt maahanmenoja vahvasti. Yllättävää, kun lämmitellessä istumiset meni oikein hyvin. Käsiavulla sitten saatiin istuminen lopulta varmemmaksi, ja voisin muistutella jo perusasennosta lähdettäessä istukäskyä (kun koirahan istuu siinä). Tietääpähän mitä treenata...

Lopuksi paikallamakuu, mikä ei tietenkään mennyt kovin hyvin kun juuri oli jätetty palkkaamatta maahanmenoista... Lopulta sain pari kertaa hyvän maahanmenon, mistä jätin koiran paikalle. Tein suht pitkän matkan (30 askelta ainakin). Merja teki hyvän ja innostuneen häiriön Rostokin kanssa, Lommo oli kuulemma aivan rauhallinen, ei edes häntä oikeastaan pyörinyt. Palasinkin samantien koiran luokse palkkaamaan, päivällä oli kuitenkin tehty jo pitkä paikkamakuu. Hyvä treeni taas, kiitokset Hertalle!