Keskiviikkona oltiin sitten tottistelemassa lappalaisten kanssa "pimeissä" treeneissä. Paikallaolo Ylin kanssa yhtä aikaa onnistui kohtalaisesti. Kerran Ruttu nousi seisomaan. Tätä pitää vaan treenata ja treenata. Ja ottaa myös helppoja paikallaoloja ilman häiriötä.

Seuraamisiin Ruttu syttyi vähän hitaasti, pitää varmaan miettiä leikin/jonkun kivan tekemistä myös treenin aluksi. Nyt Ruttu alkoi innostua vasta hyppyesteelle päästyämme. Hypyt meni hienosti, edestakaisin hyvällä innolla, eikä Ruttu ottanut tukea esteeseen hypätessään. Kivaa näytti olevan. Myös A-estettä mentiin muutaman kerran, alkujännityksen jälkeen se sujuikin mukavasti. Este oli aika loivassa kulmassa, joten pikku hiljaa vauhtia ja jyrkkyyttä tähänkin lisää.

Tavoitteita ja suunnitelmia on mietitty pikku hiljaa.

1. Alkuvuodesta 2008 osallistuminen TK1 kokeeseen. Pelien mukaan katsottava pääseekö kokeeseen tammi- tai helmikuussa. Osallistuminen viimeistään Varkaudessa pidettävään kokeeseen 6.4.2008

Opeteltava seisominen ja vahvistettava muita liikkeitä

2. Alkukesällä 2008 osallistuminen JK1 kokeeseen. Koekalentereita ei vielä ole julkaistu ensi vuodelle.

Opeteltava nouto. Ikuisuusprojekti on siis saatava valmiiksi... Harjoiteltava paljon hyppyä + A-estettä.

Tässä liene tarpeeksi tavoitteita, joihin pystyn sitoutumaan. Aikaa kokeisiin on vielä on niin paljon, että näillä treenimäärillä voin varmasti saada asiat kuntoon. Pitää vain tietää mitä treenaa ja miten.