Olen unohtanut päivittää Pahviaivon kuulumisia. Hän on ollut tosi pätevä Oili Huotarin pitämällä TOKOn alkeiskurssilla, jota on käyty nyt 3 kertaa. Ollaan opiskeltu jo vaikka mitä, ja tehty paljon kotiläksyjä. Ennen kaikkea itse olen taas saanut tosi hyvää oppia ja muistuttelua ja uusia ideoita.

Ensimmäisellä kerralla harjoiteltiin kontaktia ja leikkimistä. Kotiläksyksi lisäksi saatiin tassun antamisen opettaminen, vuorotellen molemmilla etujaloilla. Toisella kerralla leikittiin lisää, tehtiin kontaktiharjoituksia ja esiteltiin kotitehtävän tulokset, lisäksi tehtiin luoksetuloa. Ja kotitehtäväksi pyörähdys "kieppi". Nämä hupiharjoitukset sopivat minulle hyvin, kun ei tarvitse niin pingottaa ja miettiä milloin homma menee oikein ja milloin väärinpäin, kunhan jotain tapahtuu.

Viimeksi leikkimisen lisäksi tehtiin ohittelua, maahanmenoa, seisomista ja sivullaoloa. Näitä on nyt treenattu kivasti kotonakin kuten myös peruutusta, mikä oli kotiläksynä. Sivullaolostakin sain aivan uuden näkökulman, kun sivullaolossa ei vaaditakaan kontaktia vaan oikea asento pää ylhäällä suorassa ja etuosa kevyenä. Ja kun se kontakti on ollut aina niin kovin vaikea seuraamisessa!