Peltikorjaamo on palannut lomalta ja treenit on taas aloitettu. Eilen korkattiin etsintätreenit, ja olipas taas mukavaa! Otin molemmilla koirilla aika perustreenin, kun taukoa on kuitenkin ollut yli kuukausi.

Lommolle 2 maalimiestä, joista ensimmäinen oli tuulen alapuolella. Lommo lähti lähetyksestä tarkastamaan vanhoja piiloja, mutta tuli luokse ja pääsin lähettämään uudestaan. Pian maalimiehen haju tarttuikin nokkaan, mutta paljon joutuivat herneet vilistämään ennen kuin Lommo löysi maalimiehen. Löytämisestä se sai palkan ja sitten tuli aika hyviä haukkujakin vielä kun lähdettiin niitä hakemaan.

Toinen maalimies löytyikin tuulen suunnasta, mahtavasti haju tuli nokkaan, ja heti maalimiehen löydettyään Lommo komensikin antamaan makkaraa, eli ilmaisu tuli ihan itsestään! Lommolla oli hyvä keskittyminen ja se oli innokas, muttei pöllynnyt yli.

Rutulla myös ensimmäinen maalimies oli hankala tuulen alapuolella. Tarkoitus oli harjoitella ilmaisua, mutta kyllä sieltä tuli myös kunnon etsintätreenikin. Ruttu teki hyvin töitä, ja haukku oli melko rauhallista, tosin vielä vähän kimakkaa. Toiselle maalimiehelle sainkin tehtyä hyvän pistolähetyksen, muutamia hyvä haukkuja hyvässä rytmissä ja siitä palkka. Hyviä koiria!