Olipa hyvä että läksin taas treenaamaan, alkuvaikeuksista huolimatta tuli hyvä treeni molempien tessujen kanssa. Unohdin nimittäin namit kotiin (loppupalkkana oleet namipurkit olivat kuitenkin muistuneet mukaan).

Lainanameilla sain sitten treenattua. Ensin paikallamakuu oli suht ok, yksi haukahdus tuli, kun joteltiin Merjan ja Hertan kanssa. Mutta ihan jees. Eikä ennakoinut käskyjä, nousi ekalla käskyllä ylös, joten edestystä. Treeneissä tehtiin oikeastaan pelkkää seuraamista, ja olisi pitänyt olla pelisilmää sen verran, että olisi palkannut herkkupurkilla hienoimmasta pätkästä. Liikkeellelähdöt olivat etenkin mun mieleen, suurimmassa osassa lähdöistä pysyi kontakti hienosti. Muutenkin hevoisen hajuisessa maneesissa treenaaminen oli keskittynyttä. Lopuksi muutama kapulan nosto ja uksi vauhdikas nouto (jonka jouduin uusimaan, kun menomatkalla joku haju pysäytti Rutun). Lopulta sekin saatiin melko vauhdikkaaksi, joten oli hyvä lopettaa.

Lommon kanssa harjoiteltiin sivulletuloa, luoksetuloa (oli tosi ahneella tuulella, mainiota!) ja henkilöryhmää. Lisäksi tehtiin istu-maahan-istu-siirtymisiä muutama, hieno keskittyminen ja hauska treeni. Loppuun otettiin pitempi luoksetulo ja sitten autolle nakin kanssa. Kylläpä tuli taas hyvä mieli.