Eilen käytiin jälleen Taipaleen kanavalla treenailemassa lappalaisten kanssa, jonka jälkeen kokoonnuttiin Keski-Savon alaosaston perustamiskokoukseen. Lommo pääsi hakemaan ihmisiä metsästä, kun alkoi jo hämärtyä. Ensimmäisen maalimiehen se noteerasi ja piti pari kertaa haukahtaa karvat pystyssä, ennen kuin se hoksasi, että sehän on ihminen, ja sieltä saa herkkuja. Toisen maalimiehen ohi se meni n. puolen metrin päästä, sai hajun, muttei millään paikallistanut, mistä haju tulee. Korvat takana häntä vispaten se juoksi monta kierrosta maalimiehen vierestä ennen kuin nenä vei maalimiehelle asti. Kolmas löytyikin sitten jo vähän helpommin. Lopuksi Lommo pääsi leikkimään Rasan kanssa, ja perkkäin ne haistelivat Rasan hetkeä aiemmin ajamaa jälkeä ja söivät jäljelle jääneet namit. :D

Rutulle tein 8 kepin jäljen, joka oli kyllä aika vaikea, sillä jäljen vanhetessa alkoi tuulla, ja jäljen tallaaja teki aika tiukoja mutkia tallatessaan. Edelleen jätin nameja pariin askeleeseen ennen keppejä, ja kepit noteerattiin tällä kertaa hyvin. En myöskään jarruttanut liinasta, mutta joka kepillä joutui kyllä hetken odotamaan istumista. Jäljellä Ruttu teki tarkkaa työtä (juoksuista huolimatta!) ja uskon kyllä, että kepit alkavat nousemaan hienosti vielä tänä syksynä.

Treenien lisäksi Lommo kävi eilen rokotuksessa, ja eläinlääkäri katseli samalla korvat, silmät, kuunteli keuhkoja ja totesi pennun reippaaksi ja terveeksi. Käytiin vielä ostamassa peti Lommolle, kun se tuntuu tykkäävän nukkua pehmeällä. Ruttuhan on pienestä pitäen nukkunut lattian viileimmäsä kohdassa, oven suussa tms. mutta tämä pieni hakee kyllä alleen tyynyjä, peittoja, pyyhkeitä, pyykkikasan... Ja aamulla herätessäni se nukkuikin pedissään tassut kohti taivasta hyvin rennosti.