Käytiin lauantaina luvattoman huonolla valmistautumisella BH-kokeessa yrittämässä Kuopiossa. Eihän se läpi mennyt. Koira oli väsynyt/haluton, ehkä osittain äkillisen kuuman kelin takia (+28C), mutta ehkä suurin syy oli taas hihnan toisessa päässä.

Kokeesta ei jäänyt jälkipolville paljon kerrottavaa. Seuraaminen hihnassa alkoi hyvin, mutta ei olla treenattu näitä pitkäkestoisia vieläkään tarpeeksi. Se alkoi hiipumaan ja hiipumaan ja vapaana seuraamisessa sitten se jäikin jo ihan luumuilemaan. Se liike jäi kesken (liikaa käskyjä). Liikkeestä istumisessa jäi seisomaan ja liikkeestä maahanmenossa jäi istumaan... Luoksetulo oli ihan reipas, tosin lähti sekunnin viiveellä luokse. Paikkamakuu oli rauhallinen mutta vaati kaksi käsyä sekä maahanmenoon että istumiseen. Mutta pysyi tosi hienosti, vaikka pari joutui maanittelemaan koiraa tulemaan luokseen, ja Lommo katseli maanittelua häntä pyörähdellen.

Noh, leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä (niinkuin Herttakin mua kannusti kokeen jälkeen ;) Tiedetään taas mitä pitää treenata ja yritetään jossain vaiheessa kesää sitten uudelleen.