Eilen Hertta oli kadottanut työkavereitaan sekä muita tyyppejä A-rehun tehdasalueelle, ja keski-savon etsintäporukka lähti heitä etsimään. Meillä oli siis ihan oikea etsintäharjoitus etsintäsuunnitelmineen kaikkineen, ja treeni oli kyllä hienosti järjestetty. Kiitokset Hertalle!

Martin kanssa käytiin osa tehdasalueesta, ei löytynyt ukkoja. Sitten jatkoimme toimistorakennuksessa Lommon kanssa. Kellarissa se ilmaisi selvästi, että sai hajun, mutta pahvit ohjaajat eivät tajunneet lähteä toiselta puolelta kellarista etsimään. Lommon kanssa käytiin yläkerta läpi, ja sitten vaihdettiin Rasaan, joka löysikin maalimiehen kellarin toiselta puolelta.

Kun oltiin käyty toimistorakennus läpi, oli kolme neljästä kadonneesta löytynyt. Viimeistä lähdettiin etsimään sieltä, missä Sonet oli ilmaissut selvästi. Khara ilmaisi samalla tavalla samassa paikassa, ja vihdoin tajuttiin että jospa joku onkin katolla. Tikkaat olivat aivan toisella laidalla rakennusta, joten sinne kiivettiin (tietysti koiranohjaaja lähti sinne, hyvin ajateltu ;) ja viimeinenkin löytyi. Vajaa 1,5 h etsinnän alkamisesta löydettiin kaikki.

Parantamista olisi voinut olla kadonneiden tietojen vastaanottamisessa, mikä olisi tietysti auttanut ensiavun antamisessa jne. Mutta näin ensimmäiseksi kerraksi toimittiin kuitenkin aika hyvin. Ja vielä kerran, treeni oli mahtavasti järjestetty, itselle tuleekin paineita kun olen seuraavana järjestysvuorossa.