Lappalaisporukalla oltiin sitten tottistelemassa, ja siihen nähden meni mukavasti, että töistä tullessa vain kaappasin koirat autoon ja sitten lähdettiin.

Lommolla oli kyllä keskittyminen kateissa, piti siis alentaa kriteeriä ja palkata kontaktista ja sellaisesta. Tutusti tehtiin luoksetulon loppuasentoja ja sivulletuloja, seuraamisia. Noutoharjoitus ei onnistunut ollenkaan, pitää siis harjoitella kotosalla lisää. Viimeksihän se kyllä onnistui kivasti, eilen vain ei keppiä suostuttu ottamaan suuhun. Ollenkaan.

Ruttu taas oli hyvässä vireessä, vaikka uuden koiran haju kiinnostikin. Tehtiin ensimmäisenä nouto, ajatuksena jälleen nopea kapulalle meno ja tämä onnistuikin mahtavasti, laukalla kapulalle, kapulan nosto, mistä palkkasin superisti. sitten jäävät liikkeet, jotka eivät olleetkaan niin helppoa kauraa kuin olin kuvitellut. Käskytettynä maahanmeno oli muuten napakka, mutta loppuasennon ottamisessa tulikin kauheaa ennakointia (liikkeenohjaajan sanoessa "käsky", nousi sivulle TOSI herkästi). Sitä sitten harjoiteltiin ja palkattiin maassa pysymisestä vaikka liikkeenohjaaja olisi tehnyt mitä. Seuraavana ongelmana oli liikkeestä istuminen. Ei vaan jäänyt istumaan. Sitten harjoiteltiin ja autettiin omalla hidastuksella ja vartaloavulla ja viimein istumisiakin tuli muutama ihan hyvä. Lopuksi seisominen, joka tietysti on nyt vahvimpana mielessä, kun ollaan sitä kotona harjoitelu melkein päivittäin. Käsimerkillä vielä autetaan, mutta seisominen on rauhallinen ja hyvä. Viimeisenä liikkeenä tein luoksetulon käskytettynä, mikä meni mainiosti hyvällä vauhdilla, vapautin ja palkkasin ilman sivulle siirtymistä, kun oli niin hyvä. :D