Kämärin parkkipaikka oli suhteellisen hyvässä kunnossa plussakeleihin nähden, ja siellä olikin hyvä treenailla taas tottista.

Ensin otettiin Rutun kanssa paikallamakuu, joka oli aluksi vähän levoton (uusi paikka ja pitkä aika edellisestä) mutta välipalkan jälkeen rauhottui mukavasti. Ruttu oli innokas, joten otettiin sen kanssa noutoharjoituksen jälkeen jääviä liikkeitä. Maahanmeno oli niin terävä, etten ottanut sitä uudestaan, istumista harjoiteltiin muutaman kerran. Vähän otettiin myös seuraamista (kääntymisiä vasemmalle...) ja lopuksi eteenmeno. Rutulla olikin kivaa.

Lommon kanssa leikittiin ensin. Sitten harjoiteltiin kosketusalustaa, jota ei ollakaan treenattu kuin kotona, ja taas leikittiin. Sitten otettiin kontaktitreeniä, ja taas leikittiin. Lopuksi vielä otettiin muutama sivulletulo, ja perusasento suorassa alkaa jo pikkuhiljaa olla aika mukava. Lopuksi vielä otettiin eteenmeno lelupalkalla, ja leikittiin. Lommokin alkaa vähitellen oppia tuota ihmisen kanssa leikkimistä, hieno homma!