Eilen koirat pääsivät tutustumaan rakennusetsintään, mikä olikin kivaa mutta haastavaa. Molemmat koirat pääsivät ensin katselemaan kellaria, eli mentiin pimeä portaikko kellariin, jossa tutustuttiin siellä oleviin tiloihin. Lommo meni portaat kuin vanha tekijä, ja eteni kellarissa rohkeasti, vaikka olikin vähän varautunut. Ruttu oli vähän vähemän varautunut, mutta kellarissa olikin jo enemmän hajuja, sillä Ruttu oli viimeisenä koirana juoksujensa takia.

Lommolla oli 2 maalimiestä, joista ensimmäisen se merkkasi käytävällä, muttei paikallistanut vaikka kävi huoneessa tarkistamassa. Jatkettiin matkaa, ja toisen se löysikin, merkkasi huoneessa sen selvästi ja hetken pähkäiltyään löysikin hyvin. Sitten palattiin takaisin päin, ja lopulta se paikallisti myös toisen maalimiehen.

Rutulla oli 3 maalimiestä, ensimmäiselle se meni varman oloisesti ja alkoi heti haukkua löydettyään. Tästä itseluottamus ja into kasvoi, ja toiselle maalimiehelle se menikin vauhdilla, alkaen myös haukkua hyvin. Tässä vaiheessa ohjaajakin osasi jo vähän lukea koiraa, ja tajusi rohkaista sen menemään toiseen kellaritilaan, sillä Ruttu kävi kahdesti merkkaamassa portaikon. Sieltä se löysikin heti kolmannen maalimiehen, ilmaisten sen hyvin. Päteviä koiria, vaikkei ennen rakennuksessa oltukaan etsitty!