Ensin luoksepäästävyys ja paikallamakuu, olin n. 35 askeleen päässä kasvot koiraan päin, rauhallinen ja hiljainen paikallamakuu, kerran korjasi asentoa.

Jatkettiin Rutun kanssa sitä ripeää toimintaa ja vähän toistoja. Aloitettiin hyppynoudon palautuksilla, olisi pitänyt jättää kapula suuhun, kun Mira piti kiinni, eikä kapulaa maahan, niinkuin aluksi tehtiin. Kunn jätin kapula suussa istumaan, ei tullut ylimääräistä sähläystä sen kapulan noston kanssa.

Toisena seisominen, pitää vaan harjoitella... Eli ei suurempaa edistymistä ole tapahtunut, mutta eipä olla paljon treenattukaan.

Lopuksi kivana juttuna Ruttu, jossa vein palkan kuppiin koiran kanssa, pannasta kiinni ja koira pois josta lähetys ruutuun. Mahtavia nopeita toistoja kaksi ja sitten koira autoon. Tätä voisi myös treenata kosketusalustan kanssa, kun Ruttu sen jo osaa. Voisikin olla kiva uusi leikki.

Kurssilla tuli kyllä paljon muistutusta siitä, miten kannattaa treenata ja vahvistusta omille ajatuksille, mutta myös uusia juttuja ja ideoita, kiitos Tarulle järjestämisestä ja Miralle kun jaksoi meitä kurjassa kelissä...