Hakutreeneihin on tullut tänä kesänä ihan uusi ajatus, kun on otettu lähtökohdaksi eteneminen ja Ruttu on alkanut kuuntelemaan. Treeneissä tulee onnistumisia ja tuntuu ihan mukavalta!

Rutulle otettiin ensimmäiset maalimiehet etukulmiin näkölähdöillä. Tämä sopii sille mainiosti, ja jää se jäljestäminen vähemmälle, kun on vauhtia. Molemmat löytyivät hienosti ja ilmaisu oli mukavaa, toista piti ilmaista, kunnes pääsin luokse. Kolmas tehtiin "tyhjällä" pistolla, josta maalimies löytyi pistolta palatessa. Tämä meni melkein niinkuin oli suunniteltu, eteneminen ei ollut ihan takalinjalle saakka , mutta eteneminen oli hieno. Viimeinen oli valmiina piilossa, suora lähetys ja eteneminen, oli juossut ihan maalimiehen läheltä, mutta aukea baana alamäkeen oli vetänyt puoleensa. Sieltä Ruttu palasi kuitenkin hienosti luokse, ja  uudella lähetyksellä (ensin lähti IHAN vinoon, mutta palasi loistavasti kutsusta, \o/) eteni maalimiehelle asti. Lopuksi se saikin ansaitsemansa raaputukset ja pääsipä vähän pussailemaankin maalimiehiä ;)

Lommon kanssa haettiin haju ensimmäiseltä maalimieheltä, jotta muistui taas mieleen, että hakumetsässä ollaan, eikä jäljestetä. Mielikuva toimi hyvin. Toinen maalimies olikin piilossa valmiina, myös sinne mainio eteneminen, eikä kolmannessakaan mitään vikaa ollut, vaikka hivenen kaarsikin vasempaan (pienen harjanteen päälle). Teki töitä hyvin ja eteni ihan tarpeeksi suoraan. Lopuksi se vielä leikki aika kivasti patukoilla, siinäpä onkin hankintalistalle seuraavaksi laitettavat lelut, meillä kun ei sellaisia ole, kun Ruttu niitä kammoaa...