Onneksi olin suunnitellut suht helpot treenit molemmille koirille, sillä keli oli aika rankka ja iltaa kohti myös tuulenvire tyyntyi.

Lommolla oli kolme maalimiestä, ensimmäinen löytyi hyvin teltasta (umpipiilo, joka tosin oli avoinna näin ekalla kerralla) ja käytös maalimiehellä oli suorastaan esimerkillistä. Toinen maalimies oli haamu tuulen suhteen tyhjällä puolella, oikein hyvä eteneminen. Kolmas oli harjujen välisessä laaksossa heinikossa, tämä osoittautui haasteelliseksi. Lommo kävi ensimmäisellä lähetyksellä tarkistamassa varmaan lähes koko alueen, sitten tuli takaisin vähän turhautuneena. Itseni olisi pitänyt osata lähettää koira lennosta uudelleen, sillä kun Lommo tuli takaisin, se sai hajun ja lähti etsimään maalimiehen ilman varsinaista uutta lähetystä. Onneksi se ei kuitenkaan saanut palkkaa päättömästä juoksemisesta. Ja maalimiehellä Lommo viihtyi nyt mainiosti. Ei jaksanut leikkiä, mutta oli tainnut juosta itsensä puhki...

Rutulla oli 3 maalimiestä 50 metrissä (taisi tosin olla vähän kapea alue). Sen treeneistä ei ole muuta kerrottavaa, kuin että se teki töitä hurjan hyvin, eteni suht suoria pistoja, ja viimeisellä maalimiehellä (joka oli samassa heinikossa, kuin Lommon viimeinen) jouduin tekemään kolme lähetystä. Ruttu tuli kuitenkin hienosti takaisin pistoilta, joilla se ei löytänyt maalimiestä. Jälleen pystyin olemaan tyytyväinen koiruuksiin.