Työkiireet on vähentänyt meidän treenaamisen aika nolliin. Onneksi kotona KePo on huolehtinut koirien hyvinvoinnista omien työmatkojeni aikana ja onpa tainnut opettaa Lommollekin kontatia ja käskysanoja, ihan huomaamattaan ;)

Sunnuntaina päästiin sitten pienellä lappalaisporukalla treenaamaan. Ruttu oli ensin ryhmäpaikallamakuussa, ja vaikka meinasi ensin lähteä mukaani, pysyi loppuajan aivan mallikkaasti paikallaan. Oli tosin aivan vinossa alkusähläyksen jälkeen, mutta se nyt on pieni virhe tässä vaiheessa. Tyytyväinen olin, kun ei olla treenattu tätäkään aikoihin, oli lunta ja häiriötä ja kaikkea.

Yksilötreenissä otettiin ensin "noutoa" eli esiteltiin sitä, missä vaiheessa mennään. Vaikeaahan se oli, kun ei olla muualla kuin kotona harjoiteltu. Sitten kontaktia ja perusasentoa, joka meni tosi hyvin, ja lopuksi luoksetuloja. Näistä pitää jollain keinolla saada taas sähäkämpiä, hyvä että Ruttu edes laukkasi, vaikka normaalia on ollut täysi vauhti. Ohjaajan pitää myös keskittyä paremmin... Lopuksi otettiin yksi eteenmeno, mikä on kyllä ehdoton suosikkiliike. Pitäisiköhän tätä yrittää joskus maahanmenon kanssa?

Lommon kanssa treenattiin kontaktia ja henkilöryhmää, ja meni kyllä ihan nappiin, kun se tajusi, että mamma onkin aika kiva (kivempi kuin muut) kun siltä saa lihapullaa. Eikä lopulta henkilöryhmässäkään muut paljon kiinnostaneet.

Hinku treenaamaan on kova, kun ei viikolla ehdi koirien kanssa touhuta mitään... Ehkä parin viikon päästä saan jo olla kotona.