Mentiin tekemään jälkiä Itsenäisyydenpuistoon, kun oli kesämyrsky ja puita kaatuili... Eipä ainakaan jäätäisi minnekään metsään nalkkiin.

Rutulle Hertta teki jäljen, jossa yksi kulma ennen tietä ja yksi terävä kulma, neljä esinettä. Jäljen nosto hyvä, oikein tarkkaa jäljestystä. Ennen tietä olevassa kulmassa Ruttu merkkasi jäljen selvästi, mutta sitten ryntäsi tien yli. Jarrutin, ja Ruttu palasi jäljelle, josta keppi palkaksi. Kovaan vastatuuleen olevalla suoralla jäljestys vähän levotonta, yksi keppi taisi tälle välille jäädä. Terävässä kulmassa jälki hukkui, löytyi pienen matkan päästä puolikas grillimakkaran palanen ja meni aika pitkään ennen kuin jälki ja lopetuskeppi löytyi. Olisi ehkä voinut olla nameja ainakin kulmia ennen jarrunameina. Nyt Rutulle tehdään vain jäljen nostoharjoitus ja joku kiva namitusjälki ennen koetta.

Lommolla oli U:n mallinen jälki, jossa oli kaksi tien ylitystä ja yksi harha, 5 esinettä. Jälki ei oikein kunnolla noussut ensimmäisellä yrittämällä, otin uuden lähetyksen ja nyt nousikin hienosti oikeaan suuntaan. Esineet nousivat mahtavasti. Jäljestys oli muutenkin tarkkaa, vaikka merkasikin selvästi harhan ja tien ylityksessä joutui vähän tekemään hommia. Nameja oli n. joka kolmannessa askeleessa, tien ylityksissä joka askeleessa ja esineiden jälkeen pätkä ilman namia. Lommo oli kyllä pätevä, eikä myrskykään sitä haitannut!