Viikonloppu oltiin kaverin luona Jyväskylässä, ja kun kaksijalkaiset kävivät kaupungilla, nelijalkaiset joutuivat erilliseen saunarakennukseen vankilaan. Eivät menneet ihan putkeen koirien putkareissut ;)

Lauantaina putka oli oikein siisti (mitään ei oltu hajotettu) mutta haju oli erikoinen. Oli tainnut toisella koiralla olla paha olo ja vatsa sekaisin, nimittäin suihkusyvennyksestä löytyi iso kakkalörö viemärin päältä... Olipa ollut viksu koira, paremmin kakan paikka olisi voinut osua vain siten, että olisi tehnyt sen vessan pönttöön.

Sunnuntaina sitten kaupungilta palatessamme portilla oli meitä Lommo vastassa, ja saunan ovi sepposen selällään. Kohta tervehtimään juoksi myös Ruttu. Todellinen onni oli, että ne eivät olleet lähteneet meitä jäljestämään kaupungille, tai muutenkaan autoteille. siellä ne olivat pihassa, vilkkaasti liikennöidyn tien tuntumassa kaupungin keskustan lähellä. Arvoitukseksi jää, miten ne ovat lukossa olleen oven saaneet auki ja ovatko ne odottaneet ulkona vain hetken, vai jo pidemmän aikaa.