Eilen tehtiin mukava alue hakua varten, jossa keskilinja kulki tietä pitkin.

Lommolle otettiin kaksi maalimiestä, tosin erikseen siten, että treeni loppui molempien maalimiesten jälkeen. Ensimmäiseltä haettiin haju, tosin sitä ei enää muistunut mieleen, kun lähetin Lommon, vaan se ryntäsi ison mutkan kautta, mutta maalimiehelle kuitenkin. Ja siellä se oli oikein rauhassa eikä mitään kiirettä muualle. Sinne tultiin sitten koko sakilla leikkimään ja syöttelemään. Pitää taas muistaa, että Lommo voisi paastota ennen treenejä, että namit maistuisivat vähän paremmin. Mutta sillä ei ollut mikään kiire pois, ja leikkikin ihan kivasti.

Välissä treenasi Rasa, ja sitten otetiin vaikeampaan etukulmaan toinen maalimies Lommolle. Eteneminen oli ihan huippu, mutta tällä kertaa pientä levottomuutta ja harhailua esiintyi, kun maalimies oli naminsa syöttänyt. Ei huono tämäkään, koira oli jo päästetty vapaalle.

Ruttu taas heräteltiin näkölähdöllä, se oikein tärisi ennen kuin lähetin sen maalimiehelle. Haukut olivat vähän innostuneita aluksi, mutta hyvän sarjan tullessa annoin maalimiehelle luvan palkata. Toinen etukulma oli tyhjä, tarkoituksena että Ruttu saa palkan takaisin tullessa maalimieheltä, joka oli n. 20 m lähetyspaikalta eteenpäin keskilinjan tuntumassa. Tämä onnistui hyvin. Ruttu eteni etukulmaan ok, takalinjaa vähän ja kutsuessa se lähti tulemaan minua kohti. Vähän ennen luokse tuloa se sai maalimiehestä hajun ja se oli niin kiva juttu, että korvat ihan meni taakse ja häntä lähti pyörimään :) Palkka tuli juuri oikeasta toiminnasta. Kolmasmaalimies oli aika kaukana takarajalla, minne piti ylittää notkelma ja harju. Hieno suora eteneminen. Viimeisen piti olla helppo, sillä pisto meni selkeää uraa pitkin, mutta hajun paikantaminen ei ollutkaan kovin helppoa, paljon joutui Ruttu tekemää töitä. Kaikkiaan treenit meni hienosti, seuraavaksi otetaankin sitten ihan oikea tyhjä johonkin väliin.