Viikonloppu oli jälleen ihan touhukas ja aktiivinen.

Lauantaina käytiin Lommon kanssa näyttelyssä Kangasniemellä Matti Palojärvellä, saatiin H, mutta antoi ihan mukavan arvostelun, moitti ainoastaan keskeneräisyyttä ja hentoutta. Illan olin maalaushommissa ja sunnuntaina sitten laitettiin laminaattia ja järjestettiin myös remontoidut huoneet kuntoon.

Sunnuntaina oltiin hakutreeneissä. Rutulle otin helpon treenin etenemisharjoituksia, ja homma meni juuri niinkuin oli ajateltu (ja into oli piukassa). Ensimmäistä maalimiestä Ruttu ei heti löytänyt, vaikka saikin hajun. Se lähti tarkastamaan takajälkeä, tuli takaisin, ja uskoin, että se löytää maalimiehen jäljestämällä, mutta onneksi se kävi hakemassa hajun uudelleen sieltä, missä oli sen ensimmäisellä kerrallakin löytänyt, ja nyt osasi maalimiehelle saakka. Toinen oli suht pitkä pisto (30-40 m?) hakkuuaukean reunassa, tuulikin kävi sopivasti maalimieheltä päin. Tässä Ruttu eteni hienosti. Kolmas maalimies olikin ihan lähellä hyvässä piilossa, eteneminen oli jälleen ok ja hyvä mieli jäi treeneistä.

Lommon kanssa sorruin taas siihen, että en kävelyttänyt sitä tarpeeksi ennen treeniä, alku sillä meni juoksennellessa. Tosin ensimmäisellä lähetyksellä se eteni mainiosti, ja luultiinkin, että se löysi ukon, mutta ei tainnut olla nenä auki. Lopulta se löysi ukon kuitenkin hyvästä etenemisestä palkkana. Ja lopuksi Lommo leikki vielä mainiosti.

Tottiksia ollaan tehty sen verran, että on saatu Rutulle taas sellaista tekemisen meininkiä. Tosi lyhyitä treenjä, mutta hyvällä fiiliksellä. Ja noutoja ollaan otettu 650g kapulalla aina ennen ruokaa, ne ovatkin tosi innokkaita. Ja Lommo on alkanut hoksata sivu-käskyä (tai käsiliikettä), se tulee jo vähän pienemmällä liikkeellä useinmiten aika oikeaan paikkaan. Kyllä sekin pikkuhiljaa taitaa jotain oppia...