Aurinko paistoi niin lämpimästi, että minäkin maltoin vähän treenata koiria eilen kotipihalla. Viikonlopuksi sitten lähdenkin polttarireissuun, joten saavat tarpeellisia vapaapäiviä. Jospa sitten molemmilla (minulla ja koirilla) olisi into päällä jatkaa treenausta.

Ruttu oli jälleen vähän vaisu, harjoiteltiin Reijan ohjeiden mukaan koiran takaosan käyttöä, käännöksiä vasemmalle, jotka näköjään vaativat vain kovasti treeniä. Luoksetuloja lyhyeltä matkalta otettiin pari keskittyen oikeaan loppuasentoon, ja vielä noutoa kerran. Nouto oli sen verran vaikea, että pitää taas ruokakupilla harjoitella muutama kerta (iltaruualla jo harjoiteltiin, ja vauhtia olikin jo mukavasti).

Lommo leikki taas hyvin ja toi sukkapalloa jopa takaisin leikittäväksi. Siinä välissä sitten otettiin muutama sivulletulo (alkaa vihdoin hoksata, mistä sen naksun ja namin saa, mutta korjausta suoraan tai lähemmäksi ei oikein ymmärrä). Lopuksi jatkettiin noutoharjoituksia, ja ajattelin, että kun kapulan koskeminen alkaa olla niin varma, yritän saada Lommon ottamaan kapulan suuhun. Lommo tarjosikin sitä yllättävän helposti ja onnistuin naksuttamaankin suun aukaisemisesta aika oikea-aikaisesti. Tässä siis seuraava etappi noutoharjoittelussa. Jospa Lommosta tulee haussakin rullakoira!