Kävin aamutuimaan kentällä vähän tekemässä hyppyjä loman ja aurinkoisen kelin kunniaksi.

Lommon kanssa aloitettiin, hypyt naksulla namipurkille. Seuraavaksi voisi tehdä hyppynoutoja lelun kanssa. Tein muutaman toiston esteen sivusta, kerran  meinasi mennä esteen ohi, mutta ei kuitenkaan karannut namille, kun pysäytin. Näköjään pitää vielä vahvistaa hyppy-käskyä. Sitten tehtiin muutama A-esteen ylitys, meni hienosti. tein toistoja yhden liikaa, sillä viimeinen oli vähän vaisu. Pitää malttaa penskankin kanssa pitää toistot minimissään. Lopuksi leikittiin (pari lelun heittoa).

Ruttu katseli kentän laidalta, kun Lommon kanssa treenattiin, ja aloitettiin noudolla. Otin superpalkan esille ja pidin kaulapannasta kiinni kun heitin, päästin siitä liikkeelle. Nosto oli kuitenkin varovainen ja takaisin ravilla, joten pelkkä nami palkaksi ja uusinta yritys. Nyt nosto oli reipas ja laukalla tuonti joten herkkupalkkaa. (hyvä minä, tajusin). Vahvistin nostoja ja luovutuksia naksulla lyhyestä matkasta pari kertaa ja menikin kivasti!

Sitten hypyt, 2 kertaa purkille, sitten hyppynoutona. Ensimmäisellä noudolla tiputti kapulan ennen estettä ja tästä tuli vähän kökkö takaisinhyppy ponnistuksen kanssa. Toisella toistolla teki kuitenkin mainion noudon ja vauhdikkaan hypyn, josta herkkupalkkaa. Seuraavan treenin teema onkin kapulan palautus (jos vielä olisi avustaja, niin ei tarvitsisi jättää koiraa paikalleen istumaan). Sitten A-este. joss ataas sössin urakalla. Ensimmäinen toisto meni hyvin, mutta toisella alkoi epäröimään, ja sittenhän piti helpottaa ja avustaa :( lopulta meni uudelleen vauhdilla yli ja palkkasin lelulla. Leikittiin vähän ja sitten tehtiin eteenmeno, mikä oli mahtavan suora ja vauhdikas, kun en ottanut seuraamisesta vaan pidin kaulapannasta kiinni.

Taas pitää muistutella siitä toistojen määrästä...