Merja oli järjestänyt meille mahtavan tilaisuuden treenata maneesissa, ei ollut liukasta, pimeää, tuulista, ei satanut... :D

Me tehtiin juoksuisen Lommon kanssa häiriöhajuja Martille. Lähinnä pyrittiin keskittymään uudessa paikassa itse asiaan, ja sehän meni mahtavasti. Makkara kelpasi (se suorastaan vietiin käsistä!), ja sivulletulot ja seuraamiset olivat innokkaita ja hienoja. yksi luoksetulo otettiin, mikä meni mahtavasti, ja sitten harjoiteltiin ruutua. Näköjään lelupalkkaus onnistuu siten, että menen leikkimään Lommon kanssa ruutuun, ensi kerralla tiedän. Nyt vire laantui vähän, kun treenattiin yksi kerta liikaa, ja alkoi hajut kiinnostamaan. Saatiin kuitenkin loppuun hyvä suoritus namipalkalla ruutuun kutsumalla. Olin supertyytyväinen, ettei uusi paikka ja uudet hevosenhajut häirinneet Lommoa ollenkaan, vaikka ensin pitikin vähän spurtata paineita ulos peppu alhaalla ja korvat takana. Vihdoin on tullut uskoa tuohon Lommon kanssa treenaamiseen!

Ruttu oli tällä kertaa jäänyt kotiin, tehtiin sen kanssa kotona seuraamisen liikkeellelähtöjä, kontaktista palkka. Pitää muistaa ruveta palkkaamaan taas suusta, kun vain on valoa sen verran että pystyy.