Touhukkaat lappalaiskoiraharrastajat kokoontuivat Joutenlahden nurmelle tekemään jälkiä, kuuluisat viimeiset sanat: eikai näin kylmällä kelillä kukaan enää frisbeegolfia pelaa... Oltiin sitten juuri saatu jäljet tehtyä ja lähdettiin koirien kanssa lenkille, kun golffarit aloittivat kierroksensa...

Lommon jälki oli suht puhtaalla alueella, 5 tai 6 esinettä teemana esineiden vahvistaminen. Ei ollut pljon vahvistamista, jälki meni mainiosti ja esineet nousivat viimeistä lukuunottamatta (jostain syystä jäljesti juuri sillä kohtaa jäljen sivussa ja esine ei noussut). Varmaa työtä.

Rutulle sitten olikin tullut harhajälkiä matkan varrelle, ja puolimatkassa jäljestys olikin levotonta ja vähän epävarmaa. Jäljen nosto, alku ja loppu onneksi olivat hyvät. Ensimmäinen tehtävä oli tien ylitys, Ruttu merkkasi jäljen selvästi tien yli, mutta lähti sitten tarkistelemaan lenkillä. Lopulta lähti jäljestämään tien reunassa (jälki meni tosin nurmikon puolella) ja sai tästä kepin vahvistukseksi, jonka jälkeen jäljestyskin parani. Tästä tien ylitys, jonka jälkeen harhajäljet alkoivat, yksi keppi jäi matkalle. Seuraava tien lähestyminen ja kulma ennen tietä meni kuin oppikrjasta. Jarrunamit tarkensivat jäljestystä hienosti ja kulma mentiin lähes jälki jäljeltä. Loppu taas vähemmän harhajälkistä, mitä nyt lentelevät lautaset vähän häiritsivät (tai taidettiin me vähän häiritä frisbeen pelaajia kun oltiin juuri heidän radallaan)... Viimeisen esineen yli meni tämäkin koira, palautus taaksepäin ja hieno tarkennus, esinekin nousi sitten.