Eilen oli kylmä päivä, yöllä oli ollut hallaa, ja illalla taas viileni. Me pidettiin itsemme lämpimänä tallaamalla jälkiä.

Lommolle oli haastavaan maastoon tallattu reilun tunnin vanha jälki. Se jäljesti oikein tarkasti, mutta jatkuvasti sain jarruttaa liinasta, sen verran kova vauhti oli, ja maasto kuitenkin hankalaa ihmisen liikkua. Lommolla oli 4 keppiä, joista muut se ilmaisi, mutta lopetuskeppiä ei. Hienosta jäljestyksestä se sai nyt kuitenkin herkkuruokaa palkaksi.

Rutun jälki vanheni sitten ehkä n. 1,5 h, siellä oli teemana pari harhajälkeä. Ruttu ajoi myös kovalla vauhdilla, melko tarkasti, mutta silti kepit jäivät. Kahden yli se meni ilman, että edes huomasin keppejä. Harhajälkeen se ei sanottavasti reagoinut. Seuraavalle kepille jarrutin, ja siitä olikin aika hyvä ilmaisu. Myös toinen keppi nousi, mutta sitten taas kahden viimeisen yli se meni rivakalla vauhdilla. Lopetuksesta en siis antanut mitään herkkupalkkaa, pelkästään lihapullaa. Noh, viimeksi kaikki kepit ilmaistiin hurjan hyvin, nyt sitten ei. Johtuukohan siitä, että viimeksi kepit olivat minun omiani? Pitää ehkä harjoitella tässä taas yksi keppijälki, paljon keppejä.