Eilen kunnostauduin taas juoksemaan Lommon kanssa, se alkaa aika kivasti pysyä edellä juostessa, vetoliinakin on suht. kireällä, vaikkei se varsinaisesti vedäkään. Juostiin n. 20 min ja sitten Lommo pääsi spurttailemaan vapaana. Siitä tulee vielä hyvä vetokoira. Rutusta ei tule hyvää vetokoiraa, se juosta kipittää kauniisti vierellä (juoksin senkin kanssa, n. 15 min), mutta eipähän ainakaan pysähtele haistelemaan jatkuvasti.

Lenkkeilyn jälkeen treenattiin Rutun kanssa jäävät liikkeet pihalla, palkka oli takana purkissa. Maahanmeno oli loistava, istumista jouduttiin tahkoamaan taas muutaman harjoituskierroksen verran. Pitää kiinnittää asiaan huomiota. Seisominen ei onnistunut ilman käsimerkkiä, joten otin pienen käsimerkin avulla. Hyvä ja rauhallinen seisominen ja vapautus ruokapurkille. Lopuksi leikittiin Rutun kanssa patukoilla (kyllä, minun pieni reppanakoirani veti ja ärisi kun leikittiin patukalla, joita se yleensä pelkää! Auttoi asiaa, kun joutui ensin vierestä katsoa, kun Lommon kanssa leikittiin)

Lommon kanssa perustreeniä, sivulletuloja ja liikkeelle lähtöjä. Tyytyväinen olin, kun naapurin sakemanni tuli pihalle, ja silti Lommo jaksoi keskittyä.