Tokotreenit toteutettiin pienellä porukalla ja kylläpä oltiin tehokkaita lauantaina.

Ensin haettiin taas Lommon omaa aktiivisuutta, ja sitä että tarjoaisi jotain muutakin kuin sivulletuloa. Sitten sieltä alkoi tulla maahanmenoja, kun muutin omaa sijoittumistani koiraan nähden. Ja tästä palkattiin. Sitten ruutua ja sehän meni vauhdikkaasti aika pitkästäkin matkasta, siten, että Hertta vei palkat ruutuun. Sitten Lommo tauolle.

Tauon jälkeen tehtiin kiertämistä ja siitä luoksetuloa. Tätä pitääkin nyt ruveta soveltamaan luoksetulotreeniin että saadaan vauhtia. Sitten hyppy pari kertaa vinosta, meni hienosti. Sitten liikeestä maahanmeno ja istumaan jääminen ja luoksetulo käskytettynä. Meni hyvin, paitsi luoksetulon loppuasento vähän kaukana. Sitten kerta pitkää luoksetuloa, tästä pallopalkkaa kun juoksee täysiä melkein loppuun asti. Jos himmaa, pitää ottaa loppuasentoon saakka, mutta pitää olla itse tarkkana eikä saa suunnitella liian tarkkaan mistä palkataan.

Sitten vetäistiin agilityä vähän ex tempore, hyppäiltiin esteitä satunnaisessa järjestyksessä ja mentiin vielä vähän A-estettä, putkea ja keinuakin. Lommo oli melkoisen pätevä :)

Lopuksi vielä paikallaolot, ensin istuminen ja sitten paikkamakuu. Istuessa meni maahan hetken kuluttua, korjasin ja sitten pysyi hyvin. Maaten pysyi ja rauhottui silminnähden, josta sitten palkattiin. Hieno pieni toko(ja agility!)-koira