Melkoista luksusta oli treenata lämpimässä valoisassa hallissa ilman että sormet ja varpaat jäätyvät. Ja sijaintikin on mitä mainion, 10 minuutin kävelymatkan päässä kotoa.

Lommo aloitti taas lämmittelyllä, eli odotettiin että se alkaa tarjota jotain. Ensin tarjosi sivulletuloja, nämä paranivat toistojen myötä, sitten alkoi tulla istumisia ja maahanmenoja, aika huippua! Ensi kerralla jälleen niitä ja sitten rupean hakemaan seisomista. Sitten ruutua, selvästi oli jäänyt edellisestä kerrasta jotain pieneen päähän, ja nyt mentiin jo vähän pidemmästä matkasta täysillä kupille ja kivaa näytti olevan. Pari kertaa vietiin koiran kanssa yhdessä nakit ja sittten vielä Satu kävi viemässä. Kiertämistä tehtiin myös, mikä oli kivaa. Siitä sivulletuloja pari kertaa. Sitten harjoiteltiin seisomista siten, että haitin pallon heti. Pysähdys oli tosi hyvä, kun vain heittoliike oli tarpeeksi terävä. Eli näitä miljoona toistoa ja sitten ruvetaan harjoittelemaan paikalla pysymistä.

Lommo meni tauolle häkkiin (mukava olla lämpimässä!) ja lopuksi tehtiin paikallaolot. Ensin paikalla istuminen, mikä meni tosi hyvin, kunnes vierustoveria korjattiin nuuskimisesta ja Lommo meni nolona maahan, että näinkös mun piti olla... Noh, korjasin siitä. Sitten paikkamakuu mikä oli rauhallinen verrattuna viime kertaan. Tosin käskytyksistä otti häiriötä. Eli niitä pitääkin ruveta treenaamaan. Käskytykset kaikkeen tekemiseen ja ensi kerralla taidan tehdä ihan häiriötreeniä.